• Despre Noi

    Carlex Diesel a luat fiinta in anul 2003 avand la baza, personal cu experienta vasta si pasiune in domeniu auto. Obiectivul nostru este de a oferi clientilor care apeleaza la compania noastra o gama de servicii mica ( doar reparatii de sisteme de injectie delphi) dar calitativa.

    Odata cu lansarea de catre DELPHI a solutiei de reparatie pentru injectoare, Carlex a devenit reprezentant DELPHI Prahova, investitia fiind de sute de mii de euro. Echipamentele sunt de ultima generatie, fabricate de Hartridge Anglia in colaboare cu DELPHI.

    De asemena Carlex Diesel s-a dotat cu tot ce este necesar pentru conceptul DIESEL POINT,concept construit de DELPHI. De-a lungul timpului , firma a urmarit dezvoltarea si imbunatatirea continua a seviciilor prestate.

    Personalul din echipa tehnica este in permanenta la curent cu ultimele noutati in domeniu, participand in mod regulat la cursuri de perfectionare profesionala organizate de producatorii sistemelor de injectie sau de societati de formare agreate de acestia.